hugin
Hovedside / Bildeserier
bildeserier
Andre fadderdag
Lakrisspising, drikkekonkurranse og fakirshow blir det gode bilder av. Nyt minnene fra Fadder-teltets dag to, onsdag 17. august.
Første fadderdag
Her er bildene fra ølteltet og Folken fra åpningsdagen tirsdag 16. august.
Fuktig stavangernatt
Her er bildene til Hugins utelivsguide for gamle og nye studenter.
Dette er SiS sportssenter
Hugin tok med Viking-spissen Peter Kovacs og økonomistudenten Annamaria Gutierrez inn i den splitter nye treningshallen på Ullandhaug. Det var de ikke lei seg for.
Fadder-vorspiel
Omlag tjue faddere dro seg ut av sengen tidlig mandag for å montere ølteltet som skal stå sør for Kjølv Egelands hus på universitetsområdet de ti neste dagene.
P1 Sessions på Folken
Artister som Real Ones, Teitur og Christer Knutsen sto på programmet. Det ble den mest behagelig konserten jeg har vært på på lenge. En sittekonsert med akkurat passe folk, dunkel belysning og bra musikk, skriver Hugins utsendte, fotograf Oda Hveem.
Bigbang-konserten
Publikum nektet bandet å gå av scenen da Bigbang gjestet Folken og Stavanger under Poetic Terroism-turneen.

Kitekurts med STIL

Punkrock
21. april gikk startskuddet for årets punkrock-festival på utestedet Checkpoint Charlie i Stavanger. Gjennom hele helgen opptrådte nærmere 15 band på studentersamfunnet Folken og Checkpoint, deriblant GBH, Depress, Shitzoo og Dozerne. Festivalen lokket frem hanekammer og buttonspyntede skinnjakker. Vi sitter igjen med spørsmålet: Hvor gjemmer de seg til vanlig?

Universitetets nye Sentralbygg
Onsdag forrige uke var det kranselag på UiS nye Sentralbygg. Ressursdirektør John Møst tok Hugin med på en omvisning mellom betongveggene.
Studentavisa Hugin, 4036 Stavanger. Tlf. 51 83 24 44, faks. 51 83 23 95. E-post: .
netthugin.no er utviklet av Roy Solberg. Sjefsdesigner: Mari Henrikke Vandsemb. Ansvarlig redaktør: Svein Are Enes.
Alt innhold er beskyttet av opphavsrett, og kan ikke kopieres uten avtale.