hugin
Hovedside / Film
film
En brud til å dø for
Rydd plass i filofaksen, på fredag er det bryllup og du er invitert. Men vi må advare på forhånd - bruden kan være en smule vanskelig.
Nakenhet på film Marky Mark voksen nå Et spørsmål om ære
Nakne, kvinnelige Hollywood-stjerner florerer på film. Så lenge vi slipper å se Shabanas rumpe der også, er det greit.
Mark Wahlberg har ikke alltid vært dagens kule Hollywood-ikonet. Han begynte karrieren som Marky Mark, sloss med Madonna og viste kroppen sin for Calvin Klein. Nå om dagen foretrekker han golf. Hva var det egentlig som skjedde?
Izzat er noe så uvanlig som en hardbarka norsk gangsterfilm. 7. oktober er det kinopremiere, og da håper regissør Ulrik Imtiaz Rolfsen at de kriminelle kaster seg over den.
Døden på VHS Grøss fra øst Se opp for sommerfilmene!
Hele filmbransjen jobber på spreng for å bevare filmskattene fra den analoge tidsalder. 1. september kommer Døden på Oslo S ut på dvd. Spørsmålet er om filmen likevel vil dø med VHS.
På fredag har den amerikanske versjonen av Dark Water premiere på norske kinoer, og det siste året har også gitt oss nyinnspillinger som The Grudge: Forbannelsen og Ring 2. Å gjenskape asiatiske grøssersuksesser i amerikansk filmdrakt har blitt et av de mest populære grepene i Hollywood de siste årene. Vi ser nærmere på hva som startet skrekkbølgen fra Asia.
Sommerferie betyr skuffelser. Det fine været som aldri kommer, ferien som går i dass eller iskaldt badevann og svidd grillmat. Heldigvis går det alltid an å lukke regnet og myggen ute, og se en god film i trygge omgivelser. Vi har forsøkt å sette opp en liste over hvilke premierefilmer vi ser frem til i løpet av sommeren. Så får bare håpe at vi ikke blir skuffet.
Fjompene lager eksamensfilm En manusforfatters bekjennelser Fra tegneserie til Tarantino
Avgangsklassen på Fjernsyns- og Mediaproduksjon-linja spiller inn eksamensfilm. Vi var med en dag på settet.
Et manus er en historie skrevet for å filmes. Thomas Moldestad er utdannet manusforfatter ved den norske filmskolen på Lillehammer, og skal forklare oss hvordan det gjøres.
Det har kommet en jevn strøm av filmer basert på tegneserier de siste årene, og en haug til er på vei. Her tar vi en kikk på noen av de mest spennende titlene.
Nye film-Rogaland
Torsdag 31. mars samlet gode krefter seg på Universitetet i Stavanger for å meisle ut kursen for film-Rogaland. Penger ble lovet og erfaringer delt ut.
Studentavisa Hugin, 4036 Stavanger. Tlf. 51 83 24 44, faks. 51 83 23 95. E-post: .
netthugin.no er utviklet av Roy Solberg. Sjefsdesigner: Mari Henrikke Vandsemb. Ansvarlig redaktør: Svein Are Enes.
Alt innhold er beskyttet av opphavsrett, og kan ikke kopieres uten avtale.