hugin
Hovedside / Kultur
kultur
Sansemessig nytelse
Det er svært vanskelig å finne ord til å beskrive forestillingen Konsert for Grønland. Som Tou Scene selv skriver i sin omtale: Den må oppleves.
Skriker det ut En stjerne er født Se bildene fra Fadder-teltet
Sally Bannister vant regionsfinalen i Slampoesi på Tou Scene i september. Nå er hun klar for NM-finalen i Oslo den 27. oktober.
I Bergen ble det en BRAK-suksess. Nå har det rytmiske musikkmiljøet i Stavanger fått sin fellesorganisasjon: STAR.
Hugin har fylt minnekortene til randen med bilder fra åpningsdagene på universitetet. Vi serverer deg de beste, og de verste bildene.
Tappet 1350 liter øl på åpningsdagen Uteliv på stavangersk Halvparten av Stavanger-studentene går bare på Folken "unntaksvis"
Bak ølteltet på universitetsområdet står de tomme øltønnene stablet. Og allerede etter en dag er 27 tønner tomme, hver av de var fylt med femti liter fatøl.
Når det skumrer ute og promillen stiger, er det fritt fram for utelivsglade i Stavanger. Hugin tok turen ut en fredagskveld.
56 prosent av studentene oppgir at de går på Folken "sjelden/unntaksvis". Hver fjerde student går aldri på Folken, forteller en ny undersøkelse.
Premiere på Jesus Christ Superstar: Folken lei av studentsvikten:
Frykter nedleggelse- søker studenter Supre superstjerner, men ikke supert Går inn i kampen om studentene
Josephines kafé tilbyr middag til 45 kroner, men sliter fortsatt med lave besøkstall. Nå vil driftslederne lokke flere studenter dit.
Når man skal presentere en av verdens mest populære rockemusikaler, er det et sjakktrekk å velge Norges fremste sangere i hovedrollene.
Tidligere i høst ble studentkroen erklært død, men nå står Folken klar med et nytt konsept for å kapre studenter på torsdager.
Troverdig fyllevrøvl Uhyggelig morsomt reisende teater Studentene sviktet Amnesty-konserten
Torsdag 29. september hadde Jørgen Langhelle og Rogaland Teater en ny oppsetning av monologen Natten rett før skogene, av franskmannen Bernhard-Marie Koltès.
Selv om latteren satt løst i salen, var det en grusom verden danseforestillingen Hospitalet gav oss innblikk i.
Da Amnesty Rogaland inviterte til veldedighetskonsert på Folken, var målet for kvelden å gjøre seg synlig. De bare fikk vist seg fram for det som så ut som en stor revyfest på en videregående skole.
Kunstens virkelighet Kokebok for hjernen Kunst, virkelighet og fest!
I kunstens smie på Rogaland Kunstsenter spares det ikke på kruttet, når Localmotives har invitert kunstnere til å utvide det åpne rom og deres eget format på nettet.
Føler du deg tom for fantasi, og ribbet for kreativitet? Er du full av ideer, men stoler ikke helt på egne innfall? Nå har det kommet en bok om ideer for å sette fart i hjernen din.
Rogaland Kunstsenter presenterer i høst konseptet 1:1, et kunstmagasin i fysisk form. Den 15. september åpnet den første av tre utstillinger med en hardtslående fysisk kunstfest.
Med verden i minnet Fra inntrykk til uttrykk Idè-bølge til Stavanger2008
Forrige helg var det utstillingsåpning med Torhild Skjæveland og hennes eventyrlandskap og undersjøiske univers.
En studietur til Namibia ga så sterke inntrykk at de seks studentene ikke kunne glemme hva de hadde opplevd. Resultatet ble to veldedighetskonserter og 20 000 kr til Victory Childrens Home.
Fristen for å sende inn prosjektideer til Stavanger2008 gikk ut 15. september, og flere hundre ideer har kommet inn til programdirektør Rolf Norås. Pågangen har vært så stor at ledelsen i Stavanger 2008 foreløpig ikke har oversikt over hva alle ideene består i.
Øltørst og kunnskapstørst?
Vet du hvilken jazz-legende som ble kalt the sound? Og vet du hva delerium tremens er? Hvis svaret er ja, bør du kanskje vurdere å legge turen innom en av pubene i Stavanger som har kastet seg på pubquiz-bølgen.
Studentavisa Hugin, 4036 Stavanger. Tlf. 51 83 24 44, faks. 51 83 23 95. E-post: .
netthugin.no er utviklet av Roy Solberg. Sjefsdesigner: Mari Henrikke Vandsemb. Ansvarlig redaktør: Svein Are Enes.
Alt innhold er beskyttet av opphavsrett, og kan ikke kopieres uten avtale.