hugin
Hovedside / Nyheter
nyheter
Dette tjente universitetstoppene
Dekan Arild Bøe ved teknisk-naturvitenskaplig fakultet tjente best av samtlige høgskoletopper tilhørende Rogaland i 2004. Her er oversikten.
Slaget om konteeksamen tapt Hugin-fotograf vant prestisjetung fotopris Dette tjente universitetsledelsen
Det blir ingen utvidet rett til konteeksamen. Nå jobber Kjetil Clemetsen for å hindre nye innstramminger. Han håper på å sikre en god konte for de som blir syke eller stryker på ordinær eksamen.
Hugin-fotograf Espen Mills vant fotokonkurransen "Ditt beste bilde av Norge" og en reise til 11.500 kroner.
Dekan Arild Bøe ved teknisk-naturvitenskaplig fakultet tjente best av universitetstoppene i 2004. Her er oversikten over hva ledelsen på Ullandhaug tjente i 2004.
– Budsjettet er en krise for oss Byens beste på studentrabatt Budsjettkrise på UiS
Bondevik-regjeringens forslag til statsbudsjett skaper krisestemning på Universitetet i Stavanger (UiS). Nå setter universitetsdirektøren sin lit til Kristin Halvorsens valgløfter.
Rogaland Teater har i mange år tilbudt studentene hele 50 prosent avslag på sine forestillinger. For teatret er studentene en målgruppe det satses på.
Bondevik-regjeringens forslag til statsbudsjett skaper krisestemning på Universitetet i Stavanger (UiS). Nå setter universitetsdirektøren sin lit til Kristin Halvorsens valgløfter.
Studentleder skuffet over studentene Ensidig velferdsfokus Vil rydde opp i delkarakterene
StOr-leder Jan-Erik Vennestrøm mener studentene selv må ta skylda for den lave valgoppslutningen, etter det han kaller "massive kampanjer".
Vi ventet ramaskrik når Bondevik-regjeringen la frem sitt siste statsbudsjett. Det kom aldri. Et flertall av pressemeldingene som tikket inn, var positive til Regjeringens budsjett. Per Kristian Foss og Kristin Clemet hadde fått til mye, innenfor de stramme budsjettrammene.
Universitetet i Stavanger innrømmer at det mangler klare retningslinjer for hvordan enkelte delkarakterer skal lagres og registreres. Nå vil de rydde opp.
 
Brenner for bedre studiehverdag Koppene forsvant på to måneder Nettside jobber for flere rabatter
Triveligere klasserom, kameratkjøring, og barneparkering er noen av forslagene til student Støre Nordgård for å få en forbedret og hyggeligere studenttilværelse på universitetet.
Mens forelesningssalene flyter over av kaffekopper, forsvinner de i rekordfart fra kantina på lærerutdanningen (LU). Nå reagerer lærerstudenten Gøril Simonsen.
Ingen i lokalmiljøet i Stavanger har til nå tatt ansvar for å bedre studentenes økonomiske vilkår i byen. Da er det godt at noen utenifra bryr seg.
193.500 kroner i p-bøter Tips oss om studentrabatter i Stavanger! Kjemper forgjeves for flere p-plasser
På 29 virkedager delte parkeringsvaktene på universitetområdet ut bøter for nesten to hundre tusen kroner. Og det er studentene som betaler mest.
Hugin jobber med å sette sammen en oversikt over studentrabattene i byen. Hjelp oss å gjøre listen så komplett som mulig. Klikk her for å tipse oss.
Hver dag jakter UiS-studenter med bil febrilsk etter en lovlig plass å sette fra seg doningen på. Likevel blir det neppe flere parkeringsplasser på universitetsområdet.
Annullerer studentvalget UiS-direktøren unnskylder ingenting Ni studier er ikke faglig godkjente
Her skulle det egentlig stått en artikkel om vinnerne av Studentvalget 2005. Men valgresultatet er ikke godkjent av StOr. Årsaken er feil med det elektroniske systemet. Nå må alle studentene stemme på nytt.
Per Ramvi nekter å ta selvkritikk på vegne av universitetet, men sender likevel de ni studieprogrammene til godkjenning av Universitetsstyret.
Ni bachelorstudier som ikke er godkjent og etablert i de gamle høgskoleorganene, tilbys til studentene i dag. - Uproft og ille, mener studenter.
Brakkerigg på universitetet gikk i bakken
Fundamentet sviktet
For dårlige rutiner hos Statsbygg gjorde at brakkeriggen Paviljong 2 sank i bakken forrige søndag. - Flaut, innrømmer Statsbygg. - Pinlig, mener universitetet.
Studentavisa Hugin, 4036 Stavanger. Tlf. 51 83 24 44, faks. 51 83 23 95. E-post: .
netthugin.no er utviklet av Roy Solberg. Sjefsdesigner: Mari Henrikke Vandsemb. Ansvarlig redaktør: Svein Are Enes.
Alt innhold er beskyttet av opphavsrett, og kan ikke kopieres uten avtale.