hugin
Hovedside / Reportasje
reportasje
Jakten på Sandnes-studenten
Stavangers lillebror
Velkommen til Sandnes. Stedet der sprøytespissene nærmest vokser på trærne og kebabnorsk er like allment akseptert, som på Grønland i Oslo sentrum. En bussterminal og et kjøpesenter. Smårips og spilleautomater. Gågate som ender i ingenting. Kafeer med pensjonister og småbarnsfamilier. Men hvor er studentene?
Lena Bøgwald var faddersjef med full kontroll. Nå har hun mer enn nok med å takle hverdagen Kitekurs med STIL:
De glemte katastrofene Ødelagt av tsunamien - vil reise tilbake til jul Tøffe tørrtrenere
Underernærte barn med fluer i nesa flimrer over tv-skjermen og dekker nesten to helsider i avisene. Mediene har oppdaget en katastrofe, og snart strømmer pengene inn til hjelpeorganisasjonene. Men før journalistene kommer, og etter at de har reist, lever hundrevis av humanitære katastrofer et fattig liv.
Lena Bøgwald og familien skulle slappe av med juleferie i Thailand. Det skulle være oppladingen til et hektisk vårsemester og jobben som faddersjef. Isteden ble det starten på et psykisk helvete. Dette er hennes historie om de dramastiske dagene, og den vanskelige veien tilbake til livet.
Kiteboarding er ikke for pingler. Ekstremsporten er nå innviet i STiL og det var en gjeng tøffinger stilte til første tørrtrening.
 
Avskjed på kopipapir Tou Scene - kultur på statens regning Høsten kommer: På med regntøyet!
Idyllen på Ullandhaug er brutt! Et grufullt mord ryster både studenter og ansatte på landets nyeste universitet. Hvordan kan Studentorganisasjonens leder, Maria-Karine Aasen-Svensrud, myrdes i en kopimaskin uten ett eneste vitne? Dette er en sak for den sagnomsuste universitetsdetekten, den eneste som kan finne løsningen på et så skrekkelig mord.
Samtidskunstsenteret Tou Scene rapporterer om sekssifret underskudd etter et halvt år i drift, men den nye daglige lederen tar dette med knusende ro. Er kunst rett og slett avhengig av støtte fra stat og kommune for å kunne selges?

Når høstværet for alvor setter inn her på Jæren, er det bare å pakke den lille paraplyen sammen og sende den til noen du kjenner i Bergen.

 
Avskjed på kopipapir:
Trigonometri og skyer i moderne danseforestilling Løsningen UiS' glemte institutt
Dansestudenter fra Bjergsted skal fredag og lørdag forføre publikum med moderne dans i forestillingen Dancing in our own time.
Les løsningen på påskekrimmen.
Visste du at Universitetet i Stavanger (UiS) hadde et institutt utenfor universitetsområdet på Ullandhaug? Hugin tok turen til det glemte institutt.
Fra lærerstudent til studentlærer På skattejakt over brosteinen Aromaens kunst til en gunstig pris
Rett før påske tok 37 lærerstudenter fra UiS over ansvaret for hele Teinå barneskole på Tasta. Resultatet ble rekordmye paradestraff, omfattende navnebløffing - og flott påskepynt.
Skal det være et egendesignet steinur? Eller hva med rastafletter? Agurksæbe? Kanskje du er på utkikk etter drømmekjolen til den store festen? Glem overopphetede kjøpesentre og alle de nitriste kjedebutikkene. Stavanger har mange butikker som selger varer ingen andre har maken til. Du må bare vite hvor du skal lete.

Mot vondt hjerte, såret hjerte og stresset hjerte. Mot spente muskler og avslappede muskler, angst, panikk eller redsel. Elise Time (25) har ikke bare magiske fingre, men magiske oljer.

O' korps med din glede Få studenter for rettferdighet
To dager med 1800 barn og unge med instrument, reisesyke og sterkt konkurranseinstinkt. Det kan jo ikke gå galt.
Amnesty International har nylig opprettet en studentgruppe i Stavanger. Men unge mennesker lar seg ikke lett engasjere.
Studentavisa Hugin, 4036 Stavanger. Tlf. 51 83 24 44, faks. 51 83 23 95. E-post: .
netthugin.no er utviklet av Roy Solberg. Sjefsdesigner: Mari Henrikke Vandsemb. Ansvarlig redaktør: Svein Are Enes.
Alt innhold er beskyttet av opphavsrett, og kan ikke kopieres uten avtale.