hugin
Hovedside / Sport
sport
Høye priser gir STIL hodebry
Studenter fra BI og MI må betale full pris for å trene i SIS Sportssenter. Det tærer på rekrutteringen til STIL-lagene.
SiS sportssenter og STIL i dansekonflikt - Dette blir definitivt populært for studentene! 1.860 kroner for å trene i den nye hallen
Denne uka starter SiS sportssenter nybegynnerkurset i boogie woogie swing, og blir dermed konkurrent til STIL dans, som er drevet av studenter på frivillig basis.
Viking-spissen Peter Kovacs og student Annamaria Gutierez er tydelig imponert over det nye treningssenteret på universitetet. - Her har du alt. Og enda litt mer, sier de.
Til høsten åpner SiS sportssenter på universitetsområdet. Nå er forhandlingene mellom studentidrettslaget og SiS, som driver hallen, ferdige. Skal du være medlem begge steder må du ut med 2.100 kroner.
   
Full krangel om STIL-priser Konkurrentene provosert av SiS sportssenter Idrettsdagen: Kanonball er kult igjen
Det kokte på årsmøtet til STIL for to uke siden. Til slutt ble det vedtatt at prisen for medlemskap økes med 100 kroner. For alle andre enn STIL-dans.
SiS sportssenter er det eneste treningssenteret i Stavanger som har fått penger fra kommunen til byggingen. Nå reagerer konkurrentene på at ikke-studenter også får trene der.
Det var en ny og annerledes idrettsdag som ble gjennomført i SiS sportssenter 1. september. Når kanonball var på programmet, ble det også det store trekkplasteret.
 
Foosballfinale i Bokkaféen:
Ennå ingen STIL-leder Knepen seier til Team Clio STIL får makeover
Hovedstyret til Studentidrettslaget (STIL) mangler fremdeles leder-kandidat. Inntil videre skal den nye nestlederen, Frode Hagerup, styre studentorganisasjonen.
Nøyaktig ballføring, klamme hender og nervøse utrop var hovedingrediensene i foosballfinalen som ble arrangert 4. mai. Premien var en tur til Oslo for å se Norge-Italia.
Studentidrettslaget skal fornye seg og arrangerer derfor en logokonkurranse.
Foosballfeber
18. april starter foosballturneringen i Bokkaféen. Premien er en tur til Norge-Italia kampen på Ullevål 4. juni.
Studentavisa Hugin, 4036 Stavanger. Tlf. 51 83 24 44, faks. 51 83 23 95. E-post: .
netthugin.no er utviklet av Roy Solberg. Sjefsdesigner: Mari Henrikke Vandsemb. Ansvarlig redaktør: Svein Are Enes.
Alt innhold er beskyttet av opphavsrett, og kan ikke kopieres uten avtale.